Мъжът, който вчера оцеля след паднала мълния в градинката на ул.

...
Мъжът, който вчера оцеля след паднала мълния в градинката на ул.
Коментари Харесай

Четвъртият младеж, ударен от мълния, е добре

Мъжът, който през вчерашния ден оцеля след паднала гръмотевица в градинката на ул. " Пиротска " и " Опълченска ", е без заплаха за живота. Това заяви през днешния ден изпълнителният шеф на " Н.И.Пирогов " доктор Валентин Димитров, представен от Българска телеграфна агенция.

Пациентът има към 20% изгаряния на тялото, само че е съответен. Прекарал е нощта умерено и няма данни за други контузии, които да засягат жизненоважни функционалности, изясни доктор Димитров.

Вчера трима души починаха след паднала гръмотевица в региона на градинката на улиците " Пиротска " и " Опълченска ". Предполага се, че групата сирийци са се скрили под дърво.

Директорът на " Пирогов " съобщи, че лекарите са пристигнали в точния момент, само че са нямали опция да им оказват помощ.

По думите му потърпевшият мъж наподобява на към 20-25 години. От него знаем, че е сирийски жител, без документи и открита идентичност, добави шефът на „ Пирогов “. Той добави, че към момента няма информация какъв е неговият статут у нас и какво прави в страната ни.

Валентин Димитров разясни, че най-малко в „ Пирогов “ няма други постъпили, потърпевши от вчерашната стихия.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР